Links om Sibirien og eventyrere
Tag på rejse til Sibirien
Nyttige rejselinks
Har du en hjemmeside, du gerne vil have med her, er du meget velkommen til at sende mig en lille tekst om din side og link. Det vil være fint, hvis du også linker tilbage til nærværende side.

Siderne her er ikke kun på dansk, så du også kan se, hvor du evt. kan lave aftaler om spændende rejser i Sibirien. Du er også meget velkommen til at kontakte forfatteren til disse sider, hvis du har spørgsmål. Bemærk dog, at jeg driver ikke rejsevirksomhed som sådan, selvom jeg har arrangeret enkelte gruppeture til Sibirien.

Skal man tro de mange historier om russiske fly, skulle det være yderst risikabelt at stige ombord. Det er det imidlertid ikke. Lokale luftfartsselskaber havde i en periode i 1990'erne en temmelig tvivlsom statistik, men dels er der generelt rettet op på sikkerheden og dels har selskaber som Aeroflot, Rossija (tidl. Pulkovo), Transaero og Domodedovo altid haft en flot statistik på deres sikkerhed. Foto: Jens Alstrup, 1998.
Aeroflot

Kendt og berygtet fra de skiftende tider i Ruslands og Sovjetunionen. Under Sovjet var Aeroflot landets eneste luftfartsselskab og ofte en blandet oplevelse. Sådan er det absolut ikke mere. Det er et fuldt moderne luftfartsselskab med god service, venlige stewardesser, nye fly og maden er ikke længere begrænset til kylling.

Link til Aeroflots hjemmeside

Alt Rejser

Alt Rejser ejes af Aeroflot og har dermed god adgang til at finde de bedste flyforbindelser på din rejse. Alt Rejser har mange pakkerejser og forbindelser til mange gode hoteller i praktisk taget alle store russiske byer i Europa såvel som i Sibirien.

Alt Rejsers hjemmeside

American house, Irkutsk

Lida har i mange år drevet det dejlige bed & breakfast i Irkutsk. Stedet er stille og roligt og ligger tæt på jernbanestationen, men lidt afsides i forhold til bymidten. Imidlertid koster en taxa ikke meget, så det er ikke så svært. God atmosfære og dejlig morgenmad.

Link til American houses hjemmeside

Nikita Bentjerovs homestead

Nikita kendes af mange russere, fordi han i lang tid var en af Sovjetunionens bedste bordtennisspillere. I dag driver han et dejligt sted, sammen med sin kone, Natasja, på øen Olkhon midt i Bajkalsøen. Placeringen er enestående og der bliver sørget godt for gæsterne.

Nikita og Natasjas side

Baikaler homestay

Jack Sheremetoff driver et lille bed and breakfast midt i Irkutsk og i Listvjanka (ved selve bredden af Bajkalsøen). Han taler flydende engelsk har et godt ry for at aftaler er i orden.

Link baikaler